thuiswerkbril-oogmeting

oogmeting

Bij ons kun je een gratis quickscan oogmeting boeken. Ook bieden wij premium oogmetingen. In deze uitgebreide test wordt de gezondheid van je ogen onderzocht. Beide onderzoeken worden door een gediplomeerd opticien of optometrist uitgevoerd.

boek direct een oogmeting

inclusief kwaliteitsglazen op sterkte

Gratis bezorging

6 weken ‘gewenningsgarantie’ + 2 jaar productgarantie

quickscan gratis

Wil je snel weten welke sterkte je hebt? Kies dan voor de quickscan. De scan meet de lengte en kromming van je ogen en voor je het weet heb je een goede indicatie van jouw sterkte. Deze scan is dan ook vooral geschikt als controlemiddel of startmeting.

premium oogmeting €50

Voor een nauwkeurige meting kies je voor de premium oogmeting. Waar de quickscan alleen de sterkte per oog meet, wordt bij een premium oogmeting ook rekening gehouden met de wisselwerking tussen de ogen.

Bij een sterkte lager dan -6  en hoger dan +4 adviseren wij  altijd de premium oogmeting. Bij deze sterktes spelen kleine details een grotere rol, waardoor een precieze meting belangrijk is.

boek direct een gratis quickscan sterktemeting op locatie

Nadat je dit formulier hebt ingevuld zal je geselecteerde servicepunt contact met je opnemen om een afspraak te plannen.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1. je gegevens

2. Selecteer je lokale servicelocatie