thuiswerkbril-overonskopie

over Thuiswerkbril

Thuiswerkbril.nl is een initiatief van onafhankelijke opticien De Romph Opticiens uit Waddinxveen. Met andere onafhankelijke opticiens en optometristen hopen wij een contributie te kunnen leveren in het dagelijks leven van de mensen die om wat voor reden dan ook thuiswerken.

voor een gezonde werkhouding

Begin 2020 is het aantal thuiswerkers fors gestegen en het advies van de overheid is nog altijd om zo veel mogelijk thuis te werken. Veel organisaties onderzoeken bovendien de mogelijkheden om ook na de coronapandemie het thuiswerken aan te houden. 


Deze snelle overgang van kantoorwerk naar thuiswerk heeft voor veel mensen geleid tot slechtere werkfaciliteiten. Hierdoor lopen werknemers een verhoogd risico op fysieke ongemakken en verzuim. 


Thuiswerkbril.nl zet zijn kwaliteiten en talenten daarom in om een optisch zuivere thuiswerkbril of computerbril te leveren tegen een vast laag tarief. Zo maken wij voor alle thuiswerkers een aangename, comfortabele en gezonde werkdag mogelijk. 


Met een thuiswerkbril zullen werknemers een aangenamere werkdag ervaren zonder digitale oogstress of fysieke klachten. En de arbo-arts zal beamen dat een gezonde en gelukkige werknemer zorgt voor een toename van productiviteit en een vermindering van verzuim.

servicepunten

Waddinxveen

De Romph Opticiens

Servicepunt worden?

Heb je een onafhankelijke optiekzaak en wil je voor jouw regio het servicepunt worden voor de thuiswerkbril? Stuur ons een mail!