Werknemers

zorg voor thuiswerkers,
koop een thuiswerkbril

Vermoeide ogen, nekklachten en hoofdpijn komen regelmatig voor bij werknemers die thuiswerken zonder een goede thuiswerkplek. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een gezonde en veilige thuiswerkplek. Voorkom klachten en regel een thuiswerkbril voor je werknemers.

Regel het meteen

een montuur voor iedereen

Jouw medewerkers mogen zelf kiezen uit een ruim assortiment aan monturen voor dezelfde prijs.

onze thuiswerkbril

Complete bril inclusief kwaliteitsglazen op sterkte

Voor een
vaste prijs € 199

Inclusief blauwfilter, dun geslepen glazen & accessoires

Driedubbele coating (ontspiegelend, krasvast en anti-statisch)

Stevig montuur, ideaal voor flexibel gebruik

Geen sterkte? Dan €99

voucher, bedankt!

Wil jij goed voor jouw werknemers zorgen en ze een thuiswerkbril geven? Vul dan het formulier hiernaast in en vraag het aantal vouchers aan dat jij nodig denkt te hebben. Elke voucher heeft een unieke code waarmee een van jouw werknemers via onze website een thuiswerkbril kan bestellen op kosten van de zaak.

Succesvol verstuurd

Bedankt voor je aanvraag. We gaan aan de slag!

vouchers aanvragen

compleet ontzorgd

testen en controleren

Een aantal werknemers krijgt een gratis proefperiode om de brillen uit te proberen en alle werknemers zijn welkom op onze servicelocaties voor een gratis oogmeting.

zelf kiezen

Alle werknemers ontvangen van ons vouchers met een unieke code waarmee ze zelf een bril kunnen uitkiezen en bestellen op onze website.

facturatie

Heb je brillen of vouchers gekocht voor jouw werknemers? Dan ontvang je aan het einde van de maand netjes een factuur van ons.

wat je ziet is wat je krijgt

Bij Thuiswerkbril zie je precies waarvoor je betaalt. We hanteren één vaste prijs en daar zit alles bij inbegrepen.  Vergelijk het zelf. 

Thuiswerkbril Alternatieven
bril zonder sterkte Vaste prijs €99,- Vanaf €29,-
bril op sterkte Vaste prijs €199,- Vanaf €54,-
Montuur (metaal of kunststof)
Premium glas (dun geslepen, coating, & ontspiegeld) • Optie
Blauwfilter • Optie
Gratis thuisbezorgd
accessoires
Inclusief brillenkoker • Optie
Inclusief brilspray • Optie
Inclusief poetsdoek • Optie
service
Gratis Quickscan sterktemeting
Premium oogmeting
voor werkgevers
Vaste prijs per medewerker
Geleverd per medewerker
Controle na 3 maanden
Vaste prijs €199,- Vanaf €29,-

wat zegt de arbowet over thuiswerken?

arbeidsomstandighedenwet

Werknemers die met beeldschermen werken moeten in de gelegenheid worden gesteld om de ogen  en het gezichtsvermogen regelmatig te laten onderzoeken. De kosten van dit onderzoek komen voor rekening van de werkgever. Wanneer uit het onderzoek blijkt dat een thuiswerkbril nodig is, dan dient de werkgever deze te verstrekken. De kosten zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar als bedrijfskosten.

oogproblemen op het werk

Tussen de 35 en 45 jaar worden ogen minder goed in het aanpassen aan verschillende afstanden. Door dit geleidelijke proces, dat ouderdomsverziendheid wordt genoemd, kiezen veel mensen voor een leesbril om dit probleem op te lossen. Een leesbril is echter niet geschikt om beeldschermen van verschillende formaten en op verschillende afstanden goed waar te nemen. Een bril die rekening houdt met de verschillende afstanden is daarom noodzakelijk om de klachten te verhelpen.